ÁLLÍTSUK AZ ÉLTETŐ NAPFÉNYT EGÉSZSÉGÜNK SZOLGÁLATÁBA!

Ma már közismert, hogy az éltető napfény nem csak bőrünk szépsége, hanem testünk egésze szempontjából is hasznos lehet. Igaz, hogy az infrafűtés arra (még) nem képes, hogy a napfényben található D-vitaminokat is a szervezetünkbe jutassa, ám az ízületeinkre, valamint az izmokra gyakorolt kedvező hatása nem lehet kétséges.

Amíg a berendezés által kibocsátott sugarak serkenthetik vérkeringésünket, addig az infrafűtés által nyújtott természetes felmelegedést az ízületeink is meg fogják hálálni. Az infrapanel melege ugyanakkor segíthet az izmaink ellazításában, amelynek köszönhetően sokkal jobban fogjuk bírni a ránk váró terhelést. Egy szó, mint száz: akik otthonukban az infrapanelt választják, azok biztosak lehetnek benne, hogy egy fárasztó nap után könnyebbnek fogják érezni testüket.

VEGYÜK ELEJÉT AZ ASZTMÁNAK INFRAFŰTÉSSEL!

Sajnos, napjainkban az asztma egyre gyakoribb problémának számít. Egyes becslések szerint hazánkban több mint negyedmillióan szenvednek ebben a légúti betegségben. Az infrapanel működtetése azonban – az allergiához hasonlóan – az asztmás rohamok megelőzésében is jó szolgálatot tehet.

Mivel a környezetbarát fűtésrendszer működése közben nem keveri fel a port a szobában, ezért segítségével mérsékelhetjük az asztmás tüneteket. Nem mellékes, hogy az infrafűtéses lakásban kevesebbet kell használnunk e betegség elleni gyógyszerekből, ami – a medicinák egyre növekvő árát figyelembe véve – ilyenfajta takarékossági megfontolásokból is indokolhatja az infrapanel használatát.

TEREMTSÜNK BARÁTSÁGOSABB OTTHONT A NAP MELEGÉVEL!

Végezetül, ne felejtsük el megemlíteni az infrafűtés mentális hatásait sem. Azokban a lakásokban ugyanis, ahol infrapanellel fűtenek, nem csak a hőmérséklet, hanem a légkör is melegebb és barátságosabb lesz. A természetes módon való felmelegedés nagymértékben hozzájárulhat mentális higiéniánk javulásához. Az infrapanel alkalmazásával így otthonunkban szabadulhatunk meg a stressztől, melynek következtében könnyebben készen fogunk állni a hétköznapok kihívásaira.

NE FELEDJE! HA A G-OLD INFRAPANEL MELLETT DÖNT, AKKOR GARANTÁLTAN KORSZERŰ ÉS EGÉSZSÉGES FŰTÉSRENDSZERT VÁLASZT!G-old infrapanel – Egy korszerű és egészséges fűtésrendszer 1.rész >>>

Energiaigény

m2

m

Kalkulátor