HA NINCSEN ALKATRÉSZ, AMI MEGHIBÁSODJON…

Meglepő, de hazánkban tízből mindössze egy otthonban oldják meg korszerű módon a fűtést, valamint az áramellátást. Több mint 3 millió lakásban így egészen biztosan nem használnak infrapaneleket, amelyek segítségével sokkal tervezhetőbbé válnának a fűtési költségek.

A Magyarországon alkalmazott épületfűtési megoldások sorában igen gyakoriak a radiátorok, valamint a gázkonvektorok. Mivel ezek igen bonyolult szerkezetűek, így rendszeres karbantartásuk elengedhetetlen. Ilyen lehet a radiátor légtelenítése vagy éppen az egyes lakásokban évenként esedékes kéményseprés is. A különböző alkatrészek így típusoktól függően több ezer vagy akár tízezer forintba kerülhetnek, ám sok esetben a szolgáltatási és rendelkezésre tartási díjak is érzékenyen érinthetik pénztárcánkat. Gondoljunk csak a kéményvizsgálati díjra, a gáz alapdjra stb.

Ezzel szemben az infrapanelek rendkívül egyszerű szerkezetűek. Mivel lényegében nincs is olyan alkatrészük, ami karbantartást igényelne, ezért az infrapanelekkel elfelejthetjük az ezzel kapcsolatos ráfordításokat. Az infrapanelekkel így teljesen mentesülhetünk az ezzel kapcsolatos anyagi ráfordításoktól, valamint a szerelő várására fordított időt is megspórolhatjuk. A képlet egyszerű, ha használjuk fizetünk, ha kikapcsoltuk és nem használjuk 0,- Ft a költségünk!

… AKKOR HIBA NEM LEHET AZ INFRAPANELBEN!?

Számtalanszor előfordulhat a korszerűtlen fűtésrendszerek alkalmazása esetén, hogy a bennük található alkatrész elromlik. Igen gyakori problémának számít az érzékelők és szabályozók meghibásodása, amelynek cseréjéért könnyen tízezreket is kifizethetünk. Az infrapanelek ugyanakkor egyáltalán nem tartalmaznak fűtőszálat sem más kopó alkatrészt, egy lap ami teszi a dolgát és gondtalanul működik! Mivel a környezetbarát berendezések a hagyományos fűtési megoldásokhoz képest korszerűbb elven működnek, így egyáltalán nem kell törődnünk az alkatrészek esetleges cseréjével sem. Nem elhanyagolható szempont, hogy a forgó és mozgó alkatrészek hiányának köszönhetően a korszerű infrapanelek tökéletesen zajtalanul működhetnek.

Nem véletlen hát, hogy minden G-OLD infrapanelre tíz év garanciát és élettartam szavatosságot tudunk vállalni. Bátran kijelenthető ugyanis, hogy ezek a korszerű berendezések generációkon át tudják szolgálni otthonunk fűtését.

Energiaigény

m2

m

Kalkulátor