VÁLASSZUK OTTHONUNKBA A DEKORATÍV INFRAPANELEKET!

Egy hőtermelésre tervezett berendezésnek ugyanakkor nem kell feltétlenül csúnyának lennie. Ha az infrapanelekben gondolkodunk, akkor olyan korszerű eszközzel oldhatjuk meg otthonunk áramellátását, melyeket költséghatékony működésűkön túlmenően az otthonunkba látogatók szeme elől sem kell őket elrejtenünk. Az infrapaneleket ugyanis úgy tervezték, hogy minden stílusú enteriőrhöz illeszkedjenek. A környezetbarát berendezések így klasszikus otthonoktól a modern irodáig igény szerint mutathatják meg magukat, vagy éppen simulhatnak bele környezetükbe.

TEGYÜK HANGULATOSABBÁ A SZOBÁT INFRAPANELEKKEL!

A különböző színű üveglapokkal, valamint tükör kivitelben is elérhető G-OLD infrapanelekkel otthonunkat és munkahelyünket egyaránt tetszés szerinti hangulatúvá varázsolhatjuk. Míg a fehér színű infrapanelek semleges hatást kölcsönöznek az őt magába foglaló térnek, addig piros vagy zöld üveglappal rendelkező társaik könnyen a helyiség díszévé válhatnak. Lényeges ugyanakkor, hogy az elektromos berendezés rögzítése a falon vagy a mennyezeten történik –e. Bár a fűtés hatékonysága szempontjából az utóbbi megoldás javallott, az üvegpaneleket azonban a falra kell erősítenünk (súly miatt), színükkel hangsúlyosabban érvényesülhetnek a szobában. Amelynek köszönhetően az infrapanelek nem csupán hasznos, hanem dekoratív kiegészítőivé is válhatnak az irodáknak és a lakásoknak.

AZ INFRAPANELEKKEL NEM KELL KOMPROMISSZUMOKAT KÖTNÜNK!

Mindannyian tudjuk, hogy a korszerűtlen áramellátó eszközök jelentős helyet foglalnak. Például a régebbi típusú hőtárolós kályhák tekintélyes méretűkkel alapvetően határozhatják meg az adott helyiség kialakítását. Ezzel szemben a modern berendezések lapos kialakításukkal diszkréten meghúzódnak a szobában. Az infrapanelek fizikai jelenlétét így jóformán észre sem fogjuk venni, ám annál inkább fogjuk érezni az általuk szolgáltatott kellemes és egyenletes meleget. A falra vagy a mennyezetre rögzített panelek pedig az egyéb berendezési tárgyak elhelyezését sem fogják befolyásolni.

Energiaigény

m2

m

Kalkulátor