A G-OLD Infrapanel és az infrafűtés Élettani hatásai!

 

Az infrasugárzás nagyban hasonlít a Nap, melegítő erejére, így jótékony hatással van ízületeinkre, vérkeringésünkre és nem utolsó sorban még a hangulatunkat is javítja, azáltal, hogy az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.

 

Mivel infrafűtés esetén homogén a levegő hőmérséklete, nem keveredik a levegő, így a szálló por szinte elenyésző. E mellett jó hír az allergiában szenvedőknek, hogy pontosan az előbb említett okok miatt a pollenek, és atkák levegőben való utazása is minimálisra csökkenhet.

 

A fűtőpaneleken nem tudnak baktériumok megtelepedni, gondoljunk ezzel szemben a radiátorok belsejében egy-egy fűtésszezon alatt felhalmozódó porra és az ezen lévő atkatelepekre, vagy akár a különböző hő és légbefúvós technikákra. Fűtési szezonban ki az, aki a komplett légfűtéses rendszerét leállítja és kitakaríttatja?

 

Természetesen tisztában vagyunk a levegő páratartalmának fontosságával. Nagy előnye, hogy nem a levegőt, hanem a falakat szárítja, mivel felmelegíti azokat. Amennyiben egy lakás párban úszik teret adunk a penészgomba elterjedésének. Ha légkeveréses a fűtési rendszerünk (radiátoros, lég vagy padlófűtés), máris vehetünk párásító készüléket. Az infrapanel ezzel szemben 40-47% között tartja a levegő relatív páratartalmát a falak természetes szellőzése révén, így megőrizve komfort érzetünket minden levegővételnél. Ez jó hír az asztmában szenvedőknek! A vizes, nyirkos falak megszüntetése pedig az ízületi betegséggel küzdők számára hozhat változást. Izmainkat, ízületeinket melegen tartja, segít azokat ellazítani.

 

A G-OLD Infrapanellel fűtött otthonokban élőknek sohasem hideg a lába!

 

Akciós Termékek

Infrapanel és infrafűtés webáruház

Kalkulátor

Energiaigény: 0 W

Alapterület:
m2
(csak számot írjon, pl 35)
Belmagasság:
m
(csak számot írjon, pl 2,5)

Hõfok igény:
18-20 0C
20-22 0C
22-25 0C

Szigetelés és nyílászárók:
kevésbé jó szigetelésû
átlagos
szigetelt a ház és jók az ablakok

Újdonságok

INFRAPANEL Prosi Letöltése

Prospektus letöltése PDF...gomb1


ÜVEG INFRAPANEL!!!

Legújabb Exkluzív termékünk!

Az üveg infravörös fűtésű panelek a prémium kategóriában...gomb1


KERET Nélküli INFRAPANEL!!! 

Újdonság !!!

Keret nélküli lakossági

és ipari infrapaneljeink

Alacsony hőmérsékletű...gomb1


CSARNOKFŰTÉS!!!

CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!

Ipari megoldás, közcélú kivitel. Szerelőcsarnokokba,... gomb1

Facebook