Válasszuk a hangtalan infrafűtés rendszerét

Teremtsünk nyugalmat otthonunkban!

Közismert, hogy a zajhatások olyan környezeti szennyezésnek számítanak, amelyek károsíthatják egészségünket. Habár alapvetően 85 Db-nál nagyobb erősségű hanghatások esetén beszélhetünk zajártalmakról, a különböző betegségek kockázatát már az 55 Db feletti hangok is növelhetik.

Az otthonunkban tartósan jelenlevő zajhatások szervezetünkre nézve fokozott terheléssel járnak. Ilyenkor többek között növekvő vérnyomással, fejfájással, valamint romló koncentráció képességgel számolhatunk. A lehetséges negatív következmények ismeretében, így nem csak a hangulatunk, hanem egészségünk szempontjából is fontos hogy otthonunkban csendet és nyugalmat teremthessük. A korszerű elven működő infrapanelek alkalmazása pedig itt is célszerű döntés lehet, hiszen ezek a berendezések semmilyen zajt nem okoznak működésük közben.

Védjük környezetünket a zajok ellen infrapanellel!

Kétségtelen, hogy a fűtésrendszerek többsége produkál valamilyen hanghatást. Elsősorban azonban a gázkonvektoroknál, valamint kazánoknál jelentkezhetnek a fokozottabb zajproblémák. Mivel az infrapanelekkel szemben ezek a szerkezetek igen bonyolultak, így számos probléma merülhet fel üzemeltetésük közben. Ilyenkor rendszerint hatalmas „pattogás” kíséretében kapcsolnak kisebb vagy nagyobb, amely nem csak kellemetlen zajhatással jár, hanem az otthonunkban velünk élő kisgyerekeknek vagy házi kedvenceknek akár ijesztő is lehet.

Az adott helyiségben valamennyi tárgyat felmelegítő infrapanelek teljesen hang nélkül fogják szolgálni otthonunk fűtését. Mivel az infrapanelek felépítése igen egyszerű, így ezek a berendezések nem tartalmaznak olyan forgó és mozgó alkatrészeket, amelyek zajt csinálhatnának. Nem utolsó szempont azonban, hogy az infrapanelekkel a karbantartási költségekkel sem törődnünk. Ebből következően, az infrafűtés üzembe helyezésével nem csak nyugalmat teremthetünk otthonunkban, hanem jelentős mennyiségű pénzt is megtakaríthatunk a professzionális kialakítású G-OLD infrapanelekkel.

Minden jog fenntartva, www.g-old.hu

Akciós Termékek

Infrapanel és infrafűtés webáruház

Kalkulátor

Energiaigény: 0 W

Alapterület:
m2
(csak számot írjon, pl 35)
Belmagasság:
m
(csak számot írjon, pl 2,5)

Hõfok igény:
18-20 0C
20-22 0C
22-25 0C

Szigetelés és nyílászárók:
kevésbé jó szigetelésû
átlagos
szigetelt a ház és jók az ablakok

Újdonságok

INFRAPANEL Prosi Letöltése

Prospektus letöltése PDF...gomb1


ÜVEG INFRAPANEL!!!

Legújabb Exkluzív termékünk!

Az üveg infravörös fűtésű panelek a prémium kategóriában...gomb1


KERET Nélküli INFRAPANEL!!! 

Újdonság !!!

Keret nélküli lakossági

és ipari infrapaneljeink

Alacsony hőmérsékletű...gomb1


CSARNOKFŰTÉS!!!

CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!

Ipari megoldás, közcélú kivitel. Szerelőcsarnokokba,... gomb1

Facebook