Ismerkedjünk meg az infrafűtés 10 előnyével!

1. Legyen pillanatok alatt fűtés otthonában!

Legyen szó új fűtésrendszer üzembe helyezéséről vagy a régi javításáról, senki sem szeret napokat várni vele, mire fűtés lesz otthonában. Különösen télen kellemetlen, amikor fél napig kell várnunk a szerelőre, hogy azután hosszú órákig tartson az adott fűtésrendszer üzembe helyezése.

Az infrapanelek könnyen beszerelhetők. Mivel ezek a berendezések egyszerű kialakítással rendelkeznek, ezért mindössze néhány perc alatt a falra vagy a mennyezetre lehet rögzíteni őket. Ha pedig valamilyen oknál fogva új otthonban költöznénk, akkor ugyanilyen könnyen leszerelhetők és elvihetők.

2. Védje a környezetet infrapanelekkel!

Kétségtelen, hogy az infrapanel nem attól lesz környezetbarát, hogy megújuló energiával működne. Még akkor sem, ha a megfelelő körülmények között napelem segítségével is lehet biztosítani a berendezés számára szükséges villamos energiát. Az infravörös fűtésű panelek valódi előnye rendkívül kedvező energiafelhasználásukban mutatkozik meg. Mivel a felvett és leadott teljesítmény aránya közel 100 százalékos, így más fűtésrendszerekhez képest fajlagosan jóval kevesebb áramot fognak használni. A villamos energiával működő infrapanelek használatával így sokat tehetünk környezetünk védelméért.

3. Válassza a gazdaságos fűtési megoldást!

Az infrafűtés hatékonyságának másik előnye, hogy gazdaságosan tudja szolgálni otthonunkat, amely már a következő havi közüzemi számlák csökkenésében meg fog mutatkozni. A megfelelő módon beüzemelt infrafűtéssel akár 15-200 százalékával is csökkenhet a rezsiköltségünk. Amennyiben van rá lehetőségünk, akkor érdemes a vezérelt – régebbi nevén: éjszakai – áramot választanunk az infrapanelek energiaellátásának biztosításához. A kedvezőbb tarifával működő áramszolgáltatás igénybe vételével további forintokat takaríthatunk meg háztartásunk számára.

4. Felejtse el a karbantartási költségeket!

Nem túlzás azt állítanunk, hogy az infrapanelek egyedülállónak számítanak a fűtés rendszerek között. Nincs ugyanis még egy olyan hőt termelő berendezés, amely karbantartás nélkül tudná szolgálni otthonunkat.

Az infrapanelek titka rendkívül egyszerű szerkezetükben rejlik. Az egyéb és összetettebb berendezésekhez képest ugyanis semmilyen – a meghibásodás legfőbb okainak tekinthető – forgó vagy mozgó alkatrészt sem tartalmaznak. Ebből következően így éves szinten akár több tízezer forintnyi megtakarítás is elérhető, amely nem csak a költségvetésünk számára fog könnyebbséget jelenteni.

Ha ugyanis nem kell törődnünk a fűtőberendezésünk karbantartásával, úgy nem kell foglalkoznunk azzal sem, hogy otthon várjuk a szükséges munkálatokat elvégző szerelőt. Sokszor így nem csak pénzt, hanem a számos esetben legalább olyan értékes időt is megtakaríthatjuk az infrafűtés alkalmazásával.

5. Teremtsen nyugalmat otthonában!

Tény, hogy számos háztartásban még mindig olyan berendezésekkel oldják meg a fűtést, amelyek már régen kiszolgálták az idejüket. Legtöbbször ezeknek a szerkezeteknek a működtetése kisebb vagy nagyobb, de mindenképpen tartós hanghatást fog eredményezni otthonunkban. Az állandó zajterhelés hosszabb távú következményei így többek között fejfájásban valamint szédülésben is meg fognak mutatkozni.

Az infrapanelek az ilyen kellemetlen tünetek elkerülésekor is hasznosnak bizonyulhatnak számunkra. Ha lecseréljük az elavult berendezéseinket infrafűtésre, akkor tökéletesen zajtalanul tudjuk megoldani lakásunk áramellátását. A korszerű és hangtalanul működő paneleknek köszönhetően így végre nyugalmat teremthetünk otthonunkban.

6. Döntsön a biztonság mellett!

Sajnos az elavult fűtési rendszerek számos baleset forrásai lehetnek. A tapasztalatok szerint ugyanis a régebben üzemelő berendezések gyakran okozhatnak szén-monoxid mérgezést vagy akár gázrobbanást is az otthonokban. Nem is beszélve az esetleges lakástüzekről, amelyek a fűtőberendezések felforrósodása végett is keletkezhetnek.

Az infrapanel használatával nullára csökkenthetjük a tűz és az égési sérülések kockázatát is. A panelek ugyanis működésük közben nem képesek olyan hőmérsékletűre felhevülni, amelyek balesetet okozhatnának. Szemben a nem környezetbarát berendezésekkel így a legfeljebb 80-90 °C-ra melegedő infrapanelekkel teljesen biztonságosan oldhatjuk meg otthonunk fűtését.

7. Legyen az Ön fűtésrendszere is esztétikus!

Amíg a gázkonvektor vagy a hőtárolós kályha igen riasztó látvány lehet a lakásban, addig az infrapaneleket nem kell elrejteni a látogatóink szeme elől. A színes üveglapok elegáns megjelenést kölcsönöznek a panelnek, amelyek igény szerint tükör kivitelben is megvásárolhatók. A G-OLD infrapanelek sötét és világos árnyalatokban egyaránt kaphatóak, amelyek mindegyikével más és más hatás kölcsönözhető az adott helyiségnek. Az általunk gyártott és forgalmazott panelek közül így biztos, hogy megtalálja azt a színt, amely legjobban illeszkedik az Ön által elképzelt belső térhez.

8. Válasszon egy egészséges és korszerű fűtésrendszert!

Ma már mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a napsugarak milyen kedvező hatást gyakorolhatnak szervezetünkre. Nem csoda hát, ha a nyár beköszöntével ilyen okokból kifolyólag is sok időt töltünk a szabadban, feltöltve testünket a hatalmas Nap energiájával.

Ha az infrapanelek mellett döntünk, akkor minden időben részesülhetünk a hatalmas Nap sugárzásának előnyeiből. Az infrafűtés természetes módon melegíti fel környezetünket, amely izmaink és ízületeink számára egyaránt könnyebbséget fog jelenteni. A jótékony infrasugarak serkenteni fogják vérkeringésünket, így azoknak köszönhetően frissebbnek és üdébbnek fogjuk magunkat érezni. Legnagyobb előnyük azonban az asztmás és az allergiás rohamok megelőzése terén mutatkozik meg. Mivel az infrafűtés nem keveri a lakásban a port, így működtetésével jelentősen csökkenthetjük az ilyen jellegű problémákat is. A korszerű berendezések így tesznek jó szolgálatot egészségünk védelmében.

9. Kellemesebb légkör az Ön otthonában is!

Régóta tudjuk, hogy a Napnak nem csak fizikai hatásai ismeretesek, hanem lelki állapotunkat is kedvező módon tudja befolyásolni. A napfény ugyanis jókedvre derít, valamint a rossz hangulat és a depresszió megelőzésében is segíthet.

Mivel az infrapanelek, a Napból érkező fényhez hasonló hullámhosszú sugarakat bocsátanak ki, ezért segítségükkel, sokkal kellemesebb légkört teremthetünk otthonunkban. Azon természetes felmelegedés ugyanis, amelyet az infrafűtés kínál számunkra, nagymértékben fogja javítani az adott helyiség légkörét, ezen keresztül az általános közérzetünket is. Az infrapanelek használatával így a meleggel együtt a kellemes hangulat is otthonunkba fog költözni.

10. Minőségi, magyar termék – Korrekt áron

Kétségtelen, hogy a fenti előnyök tükrében az infrapanel használata a legtöbb otthonban kitűnő választásnak bizonyulhat. Az infrafűtés bevezetése során ugyanakkor érdemes olyan céghez fordulnunk, amely nem csak forgalmazza, hanem gyártja is a sokoldalú infrapaneleket.

Ezért ajánljuk Önnek is a minőségi G-OLD infrapaneleket! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az infrafűtés, valamint a napelemek területén is. Az infrafűtés beüzemelése előtt az adott helyiség hő szükségletének megfelelően kínáljuk az Önnek kellő számú infrapanelt. Valamennyi általunk gyártott és forgalmazott infrapanel olyan minőségi, Európai alapanyagból előállított termék, amelyet korrekt áron tudjuk vásárlóink számára biztosítani. Minden G-OLD infrapanelhez 10 évnyi garanciát és élettartam szavatosságot kínálunk!

G-OLD infrafűtés – A minőség nem osztható! http://www.g-old.hu

Akciós Termékek

Infrapanel és infrafűtés webáruház

Kalkulátor

Energiaigény: 0 W

Alapterület:
m2
(csak számot írjon, pl 35)
Belmagasság:
m
(csak számot írjon, pl 2,5)

Hõfok igény:
18-20 0C
20-22 0C
22-25 0C

Szigetelés és nyílászárók:
kevésbé jó szigetelésû
átlagos
szigetelt a ház és jók az ablakok

Újdonságok

INFRAPANEL Prosi Letöltése

Prospektus letöltése PDF...gomb1


ÜVEG INFRAPANEL!!!

Legújabb Exkluzív termékünk!

Az üveg infravörös fűtésű panelek a prémium kategóriában...gomb1


KERET Nélküli INFRAPANEL!!! 

Újdonság !!!

Keret nélküli lakossági

és ipari infrapaneljeink

Alacsony hőmérsékletű...gomb1


CSARNOKFŰTÉS!!!

CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!

Ipari megoldás, közcélú kivitel. Szerelőcsarnokokba,... gomb1

Facebook