G-old infrapanel – Egy korszerű és egészséges fűtésrendszer

Földünkre mintegy 150 millió kilométer távolságról érkeznek az éltető napsugarak. A fénysebességnek köszönhetően alig 8 percet utazó napsugárzást három összetevőre bonthatjuk fel: az emberi szem számára is látható fényre, valamint az ilyen módon nem észlelhető ultraibolya- és infravörös sugárzásra.

Ezeknek az elektromágneses sugaraknak köszönhetjük a Nap által okozott élettani hatásokat, amelyek testi és szellemi állapotunkra nézve egyaránt bírhatnak pozitív és negatív befolyással. Például jellemzően az ibolyántúli sugárzás okozza a bőr barnulását is.

 

Az infravörös sugárzásnak ugyanakkor szinte semmilyen kedvezőtlen, ám annál több kedvező élettani hatása ismeretes. Mivel az infrapanelek kizárólag az ilyen, 7-10µm közötti hosszúhullámú sugárzás kibocsátására képesek, így nem csak korszerű, hanem egészséges fűtésrendszernek is tekinthetők.

Válasszuk az infrapanelt az allergia helyett!

Számos pozitív hatásuk közül az egyik, hogy az infrapanelek működtetése segíthet az allergiás tünetek enyhítésében. Sajnos, hazánkban egyre többen szenvednek e népbetegségnek számító jelenségtől. Ahogyan elkezdődik a növények virágzása, egyre több köhögő és orrát fújó embert láthatunk az utcákon. De nem csak a lakásunkon kívül szembesülhetünk az allergia nemkívánatos hatásaival. A keveredő levegő ugyanis „kiváló” lehetőséget nyújt a pollen és az atka számára, hogy a házon belül is megkeserítsék mindennapjainkat.

Mivel az infrapanelt üzemeltető lakásokban, nem kell a levegő keveredésével számolnunk, így a helyiségekben minimalizálhatjuk a szálló por mennyiségét. Az infrafűtésnek köszönhetően így sokkal kevesebb ilyen részecske és élősködő lesz otthonunkban, vagyis az általuk kiváltott, kellemetlen allergiától is megszabadulhatunk.

Folytatjuk: Hogyan segíthetnek az infrapanelek az asztmában és az ízületi betegségek kezelésében?G-old Infrapanel – Egy korszerű és egészséges fűtésrendszer 2.rész >>

Akciós Termékek

Infrapanel és infrafűtés webáruház

Kalkulátor

Energiaigény: 0 W

Alapterület:
m2
(csak számot írjon, pl 35)
Belmagasság:
m
(csak számot írjon, pl 2,5)

Hõfok igény:
18-20 0C
20-22 0C
22-25 0C

Szigetelés és nyílászárók:
kevésbé jó szigetelésû
átlagos
szigetelt a ház és jók az ablakok

Újdonságok

INFRAPANEL Prosi Letöltése

Prospektus letöltése PDF...gomb1


ÜVEG INFRAPANEL!!!

Legújabb Exkluzív termékünk!

Az üveg infravörös fűtésű panelek a prémium kategóriában...gomb1


KERET Nélküli INFRAPANEL!!! 

Újdonság !!!

Keret nélküli lakossági

és ipari infrapaneljeink

Alacsony hőmérsékletű...gomb1


CSARNOKFŰTÉS!!!

CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!

Ipari megoldás, közcélú kivitel. Szerelőcsarnokokba,... gomb1

Facebook