Válasszuk az infrapanelt

 

KÖLTSÉGHATÉKONY ÁRAMELLÁTÁS

Egy radiátor vagy villanykályha karbantartási költségei ugyanis akár tízezer forintra is rúghatnak! Nem is beszélve arról az időről, amelyet azzal töltünk, amíg a szerelőt várjuk otthonunkba. Lakásunk áramellátásának szempontjából így célszerű olyan megoldást választanunk, amely rövid és hosszú távon is költséghatékony lesz számunkra. 

Habár az előző cikkünkben már bemutattuk, hogy az infrapanelek éves szinten mennyivel kedvezőbb fűtési alternatívát kínálnak számunkra, ezekkel a korszerű berendezésekkel hosszú távon is nyerhetünk. Az infrapaneleknél ugyanis semmilyen karbantartást sem kell végeznünk, mégis zavartalanul fogják otthonunk számáraa "nap melegét" szolgáltatni.

 

Problémák nélküli működés

Hogy miért is nem kell karbantartanunk az infrapaneleket? Talán nem is helyes, ha az infrapanelek esetében "berendezésről" beszélünk. Célszerű kialakításuknak köszönhetően ugyanis az infrapanelek egyáltalán nem tartalmaznak mozgó illetve forgó alkatrészeket. Amíg egy bonyolult szerkezetű gázkonvektor tisztításáról legalább évente kell gondoskodnunk, úgy az infrapaneleknek egyáltalán nincsen szükségük ilyenfajta karbantartásra. A mozgó alkatrészek hiányának másik előnye, hogy az infrapanelek teljesen zajtalanul láthatják el otthonunkat komfortos meleggel. A többszörös szigeteléssel ellátott modern fűtőtesteket választva így a gázkonvektorok csattogásától vagy éppen a hőtárolós kályha által okozott zajhatásoktól egyaránt megszabadulhatunk.

 

Egyszerűen és nagyszerűen

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a hagyományos fűtőberendezések működése és üzemeltetése során számos hiba lehetőség merülhet fel. Ilyen például a csöpögő radiátor vagy éppen az elromlott elektronikájú hőtárolós kályha esete is. Az említett tízezres kiadásnál így nagyságrendekkel, több költséggel kell számolnunk, amennyiben a szerelőnek nem csak karbantartania, hanem javítania is kell fűtőberendezésünket. Az infrapaneleknél azonban a javítás kérdése fel sem merülhet. Mivel tábla alakú fűtő eszközök szerkezete rendkívül egyszerű, így egyáltalán nincs is olyan részük, amelyek javításra vagy cserére szorulnának. Az infrapanelek professzionális tervezésünknek és kivitelezésüknek köszönhetően így az örökkévalóságig is szolgálhatják háztartásunkat, üzletünket vagy éppen irodánkat. Infrapaneljeinkre 10 év garanciát és élettartam szavatosságot vállalunk!

Akciós Termékek

Infrapanel és infrafűtés webáruház

Kalkulátor

Energiaigény: 0 W

Alapterület:
m2
(csak számot írjon, pl 35)
Belmagasság:
m
(csak számot írjon, pl 2,5)

Hõfok igény:
18-20 0C
20-22 0C
22-25 0C

Szigetelés és nyílászárók:
kevésbé jó szigetelésû
átlagos
szigetelt a ház és jók az ablakok

Újdonságok

INFRAPANEL Prosi Letöltése

Prospektus letöltése PDF...gomb1


ÜVEG INFRAPANEL!!!

Legújabb Exkluzív termékünk!

Az üveg infravörös fűtésű panelek a prémium kategóriában...gomb1


KERET Nélküli INFRAPANEL!!! 

Újdonság !!!

Keret nélküli lakossági

és ipari infrapaneljeink

Alacsony hőmérsékletű...gomb1


CSARNOKFŰTÉS!!!

CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!

Ipari megoldás, közcélú kivitel. Szerelőcsarnokokba,... gomb1

Facebook